.
مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در سال ۹۹ هیچ مجوز شکاری صادر نشده است و پروانهای در این خصوص به هیچ وجه صادر نشده است، فقط در قرقها امکان شکار وجود دارد در مناطق تحتح اختیار سازمان محیط زیست و همچنین مناطق آزاد هیچ پروانهای مبنی بر پروانه شکار صادر نشده است فقط در قرقها با شرایط ویژه مجوز شکار داده شده است.
1399/12/9 شنبه
.
برای نخستین بار، گونه پستاندار کمیاب کالومیسکوس (زیبا موش) توسط محیط بانان اداره حفاظت محیط زیست صحنه مشاهده و تصویربرداری شد.
1399/12/9 شنبه
.
سرپست اداره کل حفاظت محیط زیست استان قزوین با اشاره به منزلت و جایگاه سازمان های مردم نهاد از آنان به عنوان پل ارتباطی بین دستگاههای اجرایی و مردم یاد کرد و گفت: این سازمان ها تبیین کننده مطالبات اجتماعی و مردمی در عرصه های محیط زیست هستند و این مطالبات را از دیدگاه عمومی و مردمی به اداره حفاظت محیط زیست و سایر دستگاه های ذیربط انتقال می دهند و راه حل ها و نقطه نظرات خود را منعکس می کنند.
1399/12/9 شنبه